TIP na lepší spánek a psychiku

Psychika je alfou a omegou zdraví. Emoce máme velmi často potlačené a nechceme, nebo je neumíme projevovat a pojmenovat. Naučily jsme se to v dětství, protože to byl projev nevhodný, často prezentovaný jako něco špatného. A tak se nás staly hodné děti, ale málokdo si tenkrát uvědomoval, že emoce zůstávají uvězněné v těle a tam tlejí a postupně nám vytváří zdravotní problémy.

Proto vám chci dát skvělý tip na přípravek, který dávám svým klientům poměrně často.

Cítíte-li opakovaně:

  • nervozitu
  • vnitřní neklid
  • vztek
  • výbuchy hněvu
  • naštvání
  • změny nálad
  • netrpělivost
  • nespavost
  • špatné usínání

Kuličky Volný průběh, jak už název vypovídá, vám tyto emoce zklidní.

Najednou to nebyla utrápená žena, ale žena v plné síle

Woow, dneska přišel někdo jiný“, říkám klientce, která vešla do dveří a zářila. Vždy si při sezeních zapisuji, co klienta trápí a při kontrole mu to čtu a doptávám se, jak se cítí teď.

„Tohle nemám, tohle už taky a na tohle jsem už úplně zapomněla,“ říká překvapeně klienta. Jsem klidná a nemám návaly vzteku

Musím říct, že na této ženě byla vidět proměna na první dobrou. Změnil se ji výraz v očích, energie, chůze, vystupování. Najednou to nebyla utrápená žena, ale žena v plné síle. A to po pouhých 2 měsících užívání kapiček a tabletek, které jsem ji doporučila na dané potíže.

Chcete cítit vnitřní klid?

Vnitřní klid je odpovědí toho, jak spokojený a naplněný život žijeme. Jestli naplňujeme svůj pohár tím, co chceme a po čem toužíme. Záleží i na tom, jak jsme spokojeni ve vztahu, v práci, jaké máme vztahy s druhými, ale i se sebou. Jestli necháme druhé, aby s námi manipulovali. Záleží i na tom, jak moc potlačujeme samy o sebe a naše touhy.

Uložené emoce v těle

Emoce jsou uloženy v těle, stejně tak jako každý prožitý okamžik v našem životě. Někdo emoce projevuje více a někdo méně. Někdo si své emoce ani neuvědomuje a neumí je ani popsat. Tito lidé si myslí, že nějací jsou, což je pevně dané a hotovo. Pokud své emoce nevidí, pak ani netuší, že jim vytváří zdravotní potíže.

Propojení mezi emocemi a tím, co vás trápí

Pak je tu další skupina (většinou jsou to ženy), které už se sebou pracovat umí a ty o svých emocích ví. Těm ukazuji spojení mezi emocemi a potížemi, které je trápí. Oslovujeme vše, co s tím souvisí. Jak žijí, co je trápí a jak by se to dalo změnit. Pak už je to jen krůček ke zdraví, ale i k vnitřnímu klidu.

Emocím je třeba se věnovat stejně tak, jako tělu

Bohužel nejsme vychováni k tomu, že emoce není nic špatného. Je to jen informace o tom, jak se skutečně cítíme. Emoce jsou propojeny s orgány a pokud žijeme ve stresu a spěchu, býváme vyčerpaní, vyčerpáváme energii i ze svých orgánů. Ty pak chřadnou a to vede nejen k onemocnění, ale k výskytu opakujících se emocí.

V dnešním příspěvku mluvím o emoci zlosti, naštvání, vzteku atd. Tato emoce se spjata s játry. Jakmile jsou játra oslabená a neudrží rovnováhu, vytváří výše pojmenované emoce. Zároveň také únavu a spoustu potíží, které vás nenapadne spojit s játry, protože výsledky u lékaře máte v pořádku.

V praxi to chodí tak, že všechny tyto souvislosti spojím a dávám klientovi to, co orgány vyživí a dostanou tělo do rovnováhy. Vlastně o to jde. Udržet sebe i tělo v harmonii – to je základ zdraví.

Budete odpočatá a klidněji spát

Takhle hezky spát můžete i vy na pobytu Znovuzrození přes sílu svého záměry v Maroku.

Spánek je moc důležitý. Jakmile nespíme, tělo je ve stresu. Pokud špatně spíte, nebo se budíte, nasaďte si tyto kuličky 2 x denně. Berou se i 3x denně (dle potřeby). Budete klidnější během dne a večer se vám bude dobře usínat. Spánek bude vydatnější, klidnější a tím pádem budete i odpočinutější.

Dávkování: 

2x denně 8-12 kuliček po dobu 1- 2 měsíců.

Užívejte nalačno minimálně půl hodinu před jídlem nebo hodinu po jídle. Při této menší dávce potřebujete 3 balení na měsíc.

Kuličky najdete tady >>>

Zkratka k životním i pracovním změnám

Pokud si potřebujete urovnat věci v životě, nebo v práci, přidejte se do mentoringové skupiny. Je to úžasná zkratka k tomu, abyste ve velmi krátké době začaly žít více podle svých představ. Můžete si přečíst sdílení a zkušenosti žen, které mentoringem prošly. Během tří měsíců udělaly kroky, které se jim nepodařilo udělat za mnoho let.

Hluboká vnitřní proměna Znovuzrození

Chcete-li prožít hlubokou vnitřní proměnu v Maroku a znít zároveň něco krásného, pak se mnou můžete jet na pobyt Znovuzrození přes sílu svého záměru. Pořádám ho společně s Adinou Flimel, která je nám úžasnou průvodkyní, protože tuto krajinu velmi dobře zná a tak jsme jí propluly s velkou lehkostí.

Skvěle se doplňujeme a propojujeme hmotu( to uchopitelné) s tím, co uchopit nelze a často je našim očím skryté. Emocím se na pobytu věnujeme stále, protože ty, které jsou skryté, udávají směr našemu životu a proto je potřeba je vidět.

Kdy znovu letíme? Podívat se můžete tady >>>

P.S. Na to, že mám starší mobil a nic moc mi to nefotí, ty barvičky a energie tam nelze přehlédnout. 🧡 Těším se na další skupinku žen!

Lenka Pavlíková
Miluji osobní rozvoj, inspiruji a předávám nástroje k dosažení zdraví a životní svobody. Jsem autorkou e-booku 9 kroků k životní svobodě. Tento e-book je průvodcem pro každého, kdo se chce zbavit různých omezení, která člověku brání jít si za svými sny a touhami. Více o mně si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů