Syndrom vyhoření aneb jak začít znovu hořet.

Syndrom vyhoření aneb jak začít znovu hořet.

Také znáte ten pocit, kdy jste více unavení, než odpočatí?  

Vaše práce  Vám postupně přestává dávat smysl a někdy dokonce i vztah? Své práci nebo podnikání jste věnovali tolik let a nyní máte pocit, že jste na konci?

Nechci být zlým prorokem, ale tohle jsou opravdu první příznaky VYHOŘENÍ.

Syndrom vyhoření nepřichází ze dne na den a mnoho lidí si ani neuvědomuje, že už  několik měsíců tuto „diagnózu“ prožívá.

Myslím si, že díky tempu a životnímu stylu, který se nastavil v naší zemi je ve fázi vyhoření velmi mnoho lidí a není se čemu divit. Mnoho z nás už mělo v životě pocit, že ať dělá co dělá, stejně není ohodnocendostává se do pocitu zbytečnosti.

Když to trvá dlouho, začnete mít v životě chaos. Nevíte jak dál a přestává Vám dávat mnoho věcí smysl.

Pak už je to jen krůček  k depresi a začínají se na Vás nabalovat zprvu menší a pak větší zdravotní potíže. Jestli jste dočetli až sem, tak už nyní víte, že jestliže jste se v tomto popisu poznali, nacházíte se ve třetím stupni syndromu vyhoření. Celkem jsou čtyři.

Vypadá to jako běžný život, že? Člověka ani nenapadne, že by se mohl přibližovat nějaké „diagnóze.“

Jak tedy poznáte vyhoření? Co mu předchází? Jak ho včas odhalit? Kde je příčina a jak z těchto situací ven? Co změnit, co si uvědomit a které kroky udělat?

Nachystala jsem pro Vás workshop, který proběhne v úterý 17.5.2016 v 15:00 hodin živě. Vše z pohodlí Vašeho domova. Stačí, když se připojíte, protože se vysílá on-line.

Když chceme řešit vyčerpání, tak si myslím, že oceníte, že už nemusíte nikam jezdit. V klidu si sedněte, dejte si k tomu něco dobrého a poslechněte si vše, co o syndromu vyhoření vím a mohu Vám to předat.

 

Pokud Vás téma zaujalo, PŘIHLAŠTE se kliknutím na obrázek.

workshop

nebo klikněte na odkaz ZDE

 

„Ten, kdo chce zapalovat, musí hořet.“

 

Lenka Pavlíková
Miluji osobní rozvoj, inspiruji a předávám nástroje k dosažení zdraví a životní svobody. Jsem autorkou e-booku 9 kroků k životní svobodě. Tento e-book je průvodcem pro každého, kdo se chce zbavit různých omezení, která člověku brání jít si za svými sny a touhami. Více o mně si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů